Äventyr, Barn, Familj, Resor, Sydafrika

Hejdå Indiska Oceanen

6 april, 2015
SALLY OCH ELEFANTERNA
Med vemod i hjärtat var är det nu dags att lämna Jeffreys Bay och köra vidare. Vi körde längs Garden Route mot Kapstaden, men efter en övernattning i Plettenberg Bay (en fantastiskt mysig hästfarm) och en i Brenton at Sea insåg vi att Garden Route inte var något för oss. Naturen är väldigt vacker, med enorma skogar och vackra vita stränder men det är för mycket turister och städerna är alldeles för tillrättalagda för sådana resenärer som oss. Det känns snarare som att man är på Engelska kusten än i Afrika.
Vi diskuterade länge och väl hur vi skulle köra vidare. Antingen fortsätter vi och kör kustvägen, via Kapstaden tillbaka till Namibia, eller så kör vi norröver och igenom Kgalagadi Transfrontier Nationalpark. Det ska tydligen vara en väldigt vacker park med massor av Kalaharilejon. Alltså, antingen riktigt bra restauranger,  shopping i världsklass och vita stränder eller inga restauranger alls, öken och en massa spännande äventyr. Självklart valde vi Kalaharilejonen, vi har ändå varit i Kapstaden förr. Så nu är det färdigbadat i Indiska Oceanen för denna gång. Men förhoppningsvis blir det ett dopp där snart igen.
 SALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNA SALLY OCH ELEFANTERNASALLY OCH ELEFANTERNA SALLY OCH ELEFANTERNA SALLY OCH ELEFANTERNA SALLY OCH ELEFANTERNA SALLY OCH ELEFANTERNA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply